21.-25.jaanuar 2019.a.

Lastele pakutakse iga päev Euroopa Liidu poolt subsideeritud koolipiima ja  kolm korda nädalas vahepalana koolipuuvilja ning kaks korda koolijuurvilja.

Toiduallergeenide kohta saab infot majandusspetsialistilt e-post See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. , või telefon 7851202

ESMASPÄEV

 H: Kaerahelbepuder rosinatega.

      Koolipiim. Koolipuuvili (õunalõigud).

L: Plov hakklihaga. Leib. Roheline salat.

    Kamajook õunapüreega.

O: Piim- teokarbisupp. Sepik maksapasteediga.

TEISIPÄEV

H: Viievilja puder moosiga. Mitmevilja kukkel ürdivõiga.

    Koolipiim. Koolijuurvili (porgandilõigud).

L: Värskekapsa supp. Leib. Kohupiima-vaniljekreem kisselliga. 

O: Makaronid singiga. Leib. Tee sidruniga.

KOLMAPÄEV

H: Naturaalne omlett. Leib. Kakaojook.

     Koolipuuvili (pirnilõigud).

 L: Kanalihakaste, keedukartul. Porgandi- ananassisalat. Leib.

     Koolipiim.

O: Kõrvitsa-porgandi püreesupp. Võileib määrdejuustuga.

   

NELJAPÄEV

H: Nisupuder võiga. Võileib poolsuitsu vorstiga.

    Mahlajook.Koolijuurvili (kaalikalõigud).

L: Rassolnik. Leib. Karamellkissell keedisega.

O: Kuumad saiad juustu-porgandivõidega. Koolipiim.

     Melonilõigud.

 REEDE

 H: Piima-hirsisupp. Võileib singivõidega.

      Koolipuuvili (õunalõigud).

L:  Kalakaste lõhest, keedukartul. Värskekapsa salat

     konserveeritud hernega. Leib. Multimahlajook.

 O: Ahjus küpsetatud kaneelisai. Koolipiim.