16.-20.aprill 2018.a.

Lastele pakutakse iga päev Euroopa Liidu poolt subsideeritud koolipiima ja  kolm korda nädalas vahepalana koolipuuvilja ning kaks korda koolijuurvilja.

Toiduallergeenide kohta saab infot majandusspetsialistilt e-post See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. , või telefon 7851202

ESMASPÄEV

H: Täistera kaerapuder rosinatega.   Koolipiim. 

     Koolipuuvili  (õunalõigud).

L: Rohelise herne supp kanalihaga. Leib.

     Mannavaht piimaga.

O: Soojad võileivad kanapihviga. Tee sidruniga.

TEISIPÄEV

H: Piima-riisisupp. Võileib keedusingi ja värske kurgiga.

    Kooliaedvili (lillkapsalõigud).

L: Muna-vorstikaste, keedukartul. Kevadesalat. Leib. Jogurt.

O: Nisupuder võiga. Koolipiim.

KOLMAPÄEV

H: Kaheksaviljapuder moosiga. Võileib munavõi ja heeringaga.

     Koolipiim. Koolipuuvili (pirnilõigud).

L: Kalasupp riisiga. Leib. Kohupiimakreem marjadega. 

O: Makaronid juustuga. Ketšup. Leib. Tee.

     

NELJAPÄEV

H: Piima-tatrasupp. Seemnesepik maksapasteediga.

     Koolijuurvili (porgandilõigud).

L: Sealihaguljašš, keedukartul. Roheline salat. Leib.

     Koolipiim.

O: Praesaiad muna ja suhkruga. Kakaojook.

    

 REEDE

 H: Neljaviljapuder võiga. Mitmeviljakukkel võiga. Piim.

      Koolipuuvili (õunalõigud).

L:  Hapukapsasupp. Leib. Piimakissell keedisega. 

O: Kohupiimasaiake. Koolipiim.